Fordele ved Slip On Hubbed Flange til industriel brug.

Hubbed slip on flangeer en slags flange, som er meget udbredt i den mekaniske industri og er blevet rost af brugerne.Denne artikel vil give dig en detaljeret introduktion til nogle fordele ved halsglidningen på svejseflangen i industrielle applikationer til dit valg og reference:

1. Da den navforsynede slip-on flange har en lille kort hals mere endpladeflange til svejsning,som almindeligvis er kendt som pladeflangen, er flangens stivhed væsentligt forbedret, så den kan påføres rør med højere trykklassificering.

2. Halsfladsvejseflangen kan bruges med flere typer tætningsflader end pladefladsvejseflangen.I rørledningen med højere trykklassificering kan den konkave og konvekse flade eller hulflade bruges til tætning.

3. Halsfladsvejseflangen bruges generelt i lavtryks- eller mellemtryksrørledninger, hvilket er en bedre type svejsning.Dette skyldes, at rørledningen og flangen er relativt lodrette og lette at indsætte, og rørledningen er ikke let at vippe.

4. Den flade svejseflange sparer ikke kun plads og vægt, men sikrer også, at samlingen ikke lækker og har god tætningsevne.Grunden til, at flangestørrelsen er reduceret, er, at tætningsdiameteren er reduceret, hvilket vil reducere sektionen af ​​tætningsfladen.

Hubbed slip on flange                        pladeflange til svejsning

(Hubbed Slip On Flange)                                                                     (Pladeflange til svejsning)

Anvendelsen af ​​halsslip på svejseflange er relativt bred, og anvendelsesomfanget bestemmes i henhold til forskellige egenskaber.De fleste af dem bruges, når de medium betingelser er relativt milde, såsom lavtryks ikke-renset trykluft og lavt tryk cirkulerende vand.Dens fordel er, at prisen er relativt billig.

 

Halset flad svejseflange er anvendelig til det nominelle trykområde, som generelt bruges til tilslutning af 0,6 - 4,0 MPa stålrør.Tætningsoverfladen på den flade svejseflange kan laves i tre typer: glat type, konkav konveks type og taprilletype.Den glatte hals flad svejseflange er meget udbredt, og de to andre typer af hals flad svejseflange er også almindelige i brug.Halsede flanger omfatter mange typer og modeller.Sammenlignet med, svejsehalsflangerbruges til stødsvejsning af flanger og rør.De bruges hovedsageligt i svejseteknologi, med gode brugsegenskaber og ydeevne.De har rimelig struktur, stor styrke og stivhed, kan modstå høj temperatur og højt tryk, gentagne bøjninger og temperaturudsving og har pålidelig tætningsydelse.Deres nominelle trykområde er generelt 1-25 MPa.

Derudover hører svejsningen mellem halsstumpsvejseflangen og dysen til klasse B svejsning, mens svejsningen mellem halsfladsvejseflangen og dysen tilhører klasse C svejsning.Den ikke-destruktive test efter svejsning er forskellig mellem dem.


Posttid: Dec-08-2022